שנת הכשרה

מטרת התכנית לאפשר למועמדים בעלי תואר ראשון, ללא ידע או ניסיון בתחום הבימוי וההפקה, לרכוש יסודות של הפקה קולנועית כדי ליצור סרט שיוגש לוועדת הקבלה של לימודי התואר השני בחוג לקולנוע וטלוויזיה (MFA) בשנה שלאחר מכן. התכנית מורכבת משיעורים ייחודיים לקבוצה זו בצילום, עריכה, הקלטה, משחק, בימוי ותסריטאות, ובנוסף, שיעורי מבוא עיוניים. המתקבלים ללימודי ההכשרה יהנו ממשאבי החוג, בכלל זה ציוד להפקה, שימוש בארכיון הסרטים ושותפות בהפקות של תלמידי החוג.
שנת ההכשרה אינה תנאי לקבלה לתואר שני וההשתתפות בה אינה מחייבת את האוניברסיטה לקבל את התלמיד ללימודי התואר השני. בוגרי התכנית יהיו חייבים לעמוד בתנאי הקבלה לתואר שני כמפורט בחוברת ההרשמה של אוניברסיטת תל-אביב.
שנת ההכשרה הינה תכנית חיצונית של החוג לקולנוע וטלוויזיה. הקבלה לתכנית זו תהיה במעמד מיוחד.

production2i